Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Τώρα ΧΟΝΤΡΗ κόντρα μεταξύ Μίνας-Φρόσως | Οι ποινικές διώξεις που έρχονται έφεραν το ρήγμα…Τώρα ΧΟΝΤΡΗ κόντρα μεταξύ Μίνας-Φρόσως | Οι ποινικές διώξεις που έρχονται έφεραν το ρήγμα…
Αυτό δεν το περίμενε κανείς…

Και ενώ όλοι περίμεναν τα δυο κορίτσια να ακολουθήσουν κοινή υπερασπιστική γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών τα δυο κορίτσια δεν έχουν καμία επικοινωνία εδώ και περίπου έναν μήνα.


Μάλιστα πηγές ανέφεραν στο blog μας πώς το ίδιο συμβαίνει και με τους δικηγόρους τους. Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ρήγμα.

Σε απλά Ελληνικά… ο καθένας θα κοιτάξει το συμφέρον του.


Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε-πλην ελαχίστων- να αλλάξουν τα πάντα στην υπόθεση. Κανείς δεν περίμενε πως τα ρεπορτάζ μας εδώ και έξι και πλέον μήνες θα επιβεβαιωθούν πανηγυρικά και πλέον όλοι να ακολουθούν αυτά που πρώτοι γράφαμε.

Με μοναδικό κίνητρό μας την αλήθεια… και τίποτε άλλο. Όποια κι αν είναι αυτή.


Όπως είναι φανερό οι θέσεις των επιστημόνων βασισμένες σε απτά στοιχεία και όχι σε απλές καταθέσεις, καθώς και τα επιστημονικά συμπεράσματα αναγνωρισμένων φορέων, όχι απλά ανατρέπουν την μέχρι πρότινος εικόνα του δυστυχήματος, αλλά φέρνουν τις δυο κοπέλες σε πολύ δύσκολη θέση.Μιας και αν… όλα αυτά τα στοιχεία γίνουν αποδεκτά από το δικαστήριο, αναμένεται-σύμφωνα με την νομοθεσία πάντα και την πρακτική να ασκηθούν αυτεπάγγελτα από τον Εισαγγελέα είτε κατόπιν μήνυσης της οικογενείας, ποινικές διώξεις κατά των δυο κοριτσιών.Εν αναμονή μεγάλων εξελίξεων λοιπόν…gossip-tv.gr